Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Vacatures

 • Verzuimcoördinator TSA Safety Services

  Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor in Goes zijn wij op zoek naar een verzuimcoördinator (fulltime).

 • Sr. Administratief medewerker, Goes TSA Safety Services

  Wil jij aan de slag als senior administratief medewerker? Ben jij 40 uur per week beschikbaar en ben jij een kei in administratieve en financiële administratie?
  Dan zijn wij op zoek naar jou ter versterking van ons team in Goes.  

 • Operationeel planner veiligheidspersoneel, Rotterdam TSA Safety Services

  Wil jij aan de slag als operationeel planner veiligheidspersoneel? Ben jij 40 uur per week
  beschikbaar en kan jij het overzicht bewaren & prioriteiten stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou ter versterking van ons team in Rotterdam.  

 • Marketing- en communicatieadviseur Inprevo

  Heb jij een aantal jaar werkervaring binnen de Marketing (B2B) en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? En wil jij werken bij een groep van snel groeiende veiligheidsbedrijven waar je werkt om alles nog veiliger te maken? Dan is dit jouw vacature!

   

  Campagnes opzetten van A tot Z; daar draai jij je hand niet voor om. Je vindt het leuk om de markt en de doelgroep te doorgronden en bijpassende marketingtechnieken in te zetten. Je bent tekstueel sterk en we hoeven je niet uit te leggen wanneer je -d of -t gebruikt. Kortom: jij bent dé marketing- en communicatieadviseur die we zoeken.

 • Verkeersregelaar, regio Brabant TSA Safety Services

  Vast dienstverband

   

  Je kent de verkeersregels, staat stevig in je (werk)schoenen en je bent een echte
  gastheer of gastvrouw. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Verkeersregelaar, regio Limburg TSA Safety Services

  Vast dienstverband

   

  Je kent de verkeersregels, staat stevig in je (werk)schoenen en je bent een echte
  gastheer of gastvrouw. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Zuid-Holland TSA Safety Services

  Ben jij degene die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste collega’s die een passie hebben voor veiligheid en aan de slag willen als veiligheidsfunctionaris.

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Limburg TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Zorgen dat mensen veilig werken? Daar krijg je energie van. Je bent gedreven, hebt passie voor veiligheid en je wilt dat iedereen na een dag hard werken weer veilig naar huis kan. Kortom: jij bent dé heetwerkwacht/brandwacht die wij zoeken. 

 • Adviseur brandveiligheid Inprevo

  Een belangrijke bijdrage leveren aan de brandveiligheid bij onze klanten. Dat is wat jij doet als Adviseur Brandveiligheid bij Inprevo. Kunnen wij deze verantwoordelijkheid aan jouw expertise overlaten? Bekijk dan deze vacature.

 • Brandweermensen (oproepkrachten / ZZP'ers), regio Twente S2N B.V.

  Ben jij een brandweerman en flexibel inzetbaar? S2N fire & rescue zoekt flexibele en enthousiaste oproepkrachten en ZZP ’ers in de regio Twente.

 • Manschap (32 uur), regio Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland S2N B.V.

  Ben jij Manschap opgeleid en op zoek naar een dynamische baan in de industrie?  S2N fire & rescue zoekt collega’s in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

 • Emergency Rescue Team members (oproepkrachten/ ZZP'ers) S2N B.V.

  Zou jij het leuk vinden om onderdeel te worden van ons Emergency Rescue Team wat standby staat bij risicovolle werkzaamheden in besloten ruimtes bij onze opdrachtgevers?

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Brabant TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Is veiligheid jouw passie en wil jij aan de slag als veiligheidstoezichthouder? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 • Medior integraal veiligheidskundige Inprevo

  Vind je het leuk om klanten te voorzien van deskundig en integraal (brand)veiligheidsadvies? En zie je het als een uitdaging om met (beleids)plannen, risico inventarisaties & evaluaties en de begeleiding van ontruimingsoefeningen het veiligheidsbewustzijn van de klant vergroten? Dan is een rol als (medior) integraal veiligheidskundige je op het lijf geschreven. Wij zijn op zoek naar een collega om ons team van ongeveer 25 consultants/adviseurs te versterken.

 • Heetwerkwacht/ Brandwacht, regio Zeeland TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Wil jij aan de slag als veiligheidstoezichthouder en is veiligheid jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou, ter versterking van ons team!

 • Veiligheidsfunctionaris (oproepkrachten / ZZP'ers) S2N B.V.

  Ben jij gedreven om te assisteren bij brandweertrainingen en -opleidingen bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam? 

 • Brandweerpersoneel (oproepkrachten / ZZP'ers) S2N B.V.

  Ben jij een brandweerman en flexibel inzetbaar? S2N fire & rescue zoekt flexibele en enthousiaste oproepkrachten en ZZP ’ers in de regio Zuid-Holland.

 • (Senior) adviseur BHV Inprevo

  Vind je het leuk om klanten te voorzien van deskundig en integraal (brand)veiligheidsadvies? En zie je het als een uitdaging om met (beleids)plannen, risico inventarisaties & evaluaties en de begeleiding van ontruimingsoefeningen het veiligheidsbewustzijn van de klant vergroten? Dan is een rol als (senior) adviseur BHV je op het lijf geschreven. 

 • Inspecteur brandpreventie Inprevo

  Heb jij de opleiding MBO Bouwkunde succesvol afgerond, kennis van bouwmaterialen en brandveiligheidsoplossingen en wil je werken bij dé marktleider op het gebied van integrale brandveiligheid? Dan is Inprevo op zoek naar jou!

 • Heetwerkwacht / Brandwacht, regio's: Amsterdam & Utrecht TSA Safety Services

  Vast dienstverband mogelijk of ZZP overeenkomst.

   

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar heetwerkwachten/ brandwachten.

 • Projectleider brandveiligheid Inprevo

  Wil jij werken met enthousiaste collega’s in een bedrijf dat marktleider is op het gebied van integrale brandveiligheid? Heb jij uitgebreide kennis van brandveiligheid, ervaring als projectleider en kennis van relevante wet -en regelgeving? Dan is Inprevo opzoek naar jou! 

 • Allround BHV-instructeur Inprevo

  Krijg jij er energie van om cursisten op een professionele en enthousiaste wijze voor te bereiden op het juiste handelen bij calamiteiten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

                                          

 • Beveiliger FL beveiliging

  Objecten beveiligen? Daar krijg jij energie van. Je bent scherp en reageert adequaat als dit nodig is. Als er een alarm afgaat, zorg dat je snel ter plaatse bent om jouw controleronde uit te voeren.

  Je bent een enthousiaste en zelfstandige collega, met een dienstverlenende instelling. Kortom; je bent de beveiliger die wij zoeken.

 • Bouwplantoetser Inprevo

  Als bouwplantoetser behandel je bouwkundige aanvragen van nieuwe gebouwen. Je communiceert op effectieve wijze met alle stakeholders en je bent bekend met de wet- en regelgeving (Bouwbesluit 2012). Je kunt zelfstandig de aanvragen beoordelen, behandelen en begeleiden. Je bent werkzaam voor verschillende overheidsinstanties. Je bent een proactieve, enthousiaste en oplossingsgerichte collega. Kortom; je bent de bouwplantoetser die we zoeken.

 • Bevelvoerder S2N B.V.

  Ben jij Bevelvoerder, vind je het leuk om bij een bedrijfsbrandweer aan de slag te gaan en wil jij jezelf nog verder ontwikkelen? Wegens aanhoudende groei zoekt S2N Fire & Rescue op korte termijn een enthousiaste bevelvoerder in de regio Zuid-Holland. Kom jij werken bij ons?

Geen passende vacature?

Hebben we op dit moment geen (passende) vacature voor je? Wij komen graag in contact met enthousiaste vakmensen en nodigen je dan ook graag uit voor een open sollicitatie.