Wij helpen je graag! Bel 0113 – 33 10 10

Over ons

The Safety Network maakt de wereld veiliger! 

Met ruim 500 medewerkers, verspreid over verschillende ondernemingen, werken wij door heel Nederland samen om de wereld veiliger te maken! Ook al werken we in verschillende ondernemingen, we bouwen samen aan een toekomst waarin kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie centraal staan. De diversiteit van onze bedrijven is onze kracht. We versterken elkaar door samenwerking. Iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Door deze te bundelen bieden we een integrale veiligheidsaanpak. Wij willen onze klanten ontzorgen met gepassioneerde medewerkers en het verschil maken door het veiligheidsbewustzijn te verbeteren.

 

The Safety Network is een samenwerking van zes gespecialiseerde bedrijven in de (brand)veiligheid en arbozorg. Verspreid over elf vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken ruim 500 medewerkers aan dezelfde missie: de wereld veiliger maken. Samen bouwen we aan een toekomst waarin kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie centraal staan.

Onze kracht

De diversiteit van de bedrijven binnen The Safety Network is onze kracht. We versterken elkaar door intensief samen te werken en onze expertises te delen. Op deze manier bieden we onze klanten continu optimale veiligheidsoplossingen. Dit doen we in verschillende vakgebieden, variërend van brandveiligheid tot arbozorg en van veiligheidstoezicht tot het leveren van brandweerpersoneel.